In Besatt

Har du et godt regnskapshode og er klar for neste karrieresteg?

Da er du kanskje vår nye regnskapsfører.

Som regnskapsfører i Bara får du jobbe i et ambisiøst eiendomsselskap sammen med dyktige og fremtidsrettede kolleger. Hos oss vil du få gode muligheter til faglig og personlig utvikling. Så ser du etter en stilling med utviklingsmuligheter – og etter en arbeidsgiver som kan løfte deg videre? Da vil vi gjerne snakke med deg!

Om deg:

Vi ser etter deg med god regnskapsteknisk bakgrunn, gjerne med erfaring fra regnskapsarbeid i større virksomheter eller regnskapsbyrå. Du har relevant utdannelse, fortrinnsvis autorisert regnskapsfører, men relevant erfaring (2-3 år) kan kompensere for dette. Som person er du en positiv lagspiller som tar eierskap og evner å jobbe strukturert og nøyaktig. Du har gode digitale kunnskaper og er oppdatert på lover og regler. Har du erfaring fra eiendomsbransjen er det et stort pluss.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

• Regnskapsføring fra A-Å

• Daglige oppgaver innen fakturering (inn/ut) og remittering

• Avstemminger og avsetninger, mva oppgaver

• Månedlige regnskapsavslutning og rapportering

• Rådgivning, oppfølging og kundedialog

Hva kan vi tilby deg?

Vi lover deg et positivt, stabilt og inkluderende arbeidsmiljø og en variert og spennende stilling. Hos oss skal det være godt å komme på jobb. Vi mener selv at vi har byens triveligste kontor hvor du blant annet vil du få gleden av å nyte byens beste jobblunch! Du finner garantert noe som frister i en av våre husrestauranter; Støperiet, Gartneriet og Veveriet. Her disker Søtt+Salt opp med buffet og deilige varmretter hver eneste dag.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og en fleksibel arbeidstid som sikrer en sunn balanse mellom jobb og fritid. Vi er opptatt av bærekraft og er miljøfyrtårnsertifisert.

Vi holder til i Kronstadparken som ligger svært sentralt til midt i byens trafikale knutepunkt, med kort vei til sentrum og samtlige bydeler. Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. For deg som ønsker å sykle eller løpe til jobb, er det flotte garderober og innendørs sykkelparkering. Kjører du bil er det parkeringsplasser tilgjengelig.

For ytterligere informasjon eller en uforpliktende prat kan du kontakte vår rådgiver Janne Mosaker, mob.: 416 07 787.