In Besatt

Bara Eiendom er et ambisiøst eiendomsselskap som brenner for byutvikling! Selskapet har en unik historie preget av kremmerånd, mot og kreativitet. Vår ambisjon er å utvikle bygg og områder som begeistrer, til glede for både leietakere, nabolag og byen vår. Våre prosjekter skal bidra til en positiv og bærekraftig byutvikling, for nåtiden og for fremtidige generasjoner.

Vi ser nå etter en forhandlingsvant og målrettet relasjonsbygger med god forståelse for eiendomsmarkedet. Som person har du et velutviklet konkurranseinstinkt og tar initiativ til tiltak som skaper resultater. Du brenner for salg og proaktiv kundebehandling og er utpreget serviceinnstilt.

Hos oss vil du jobbe med utleie av våre eiendommer, både i sentrum og i Kronstadparken. Du vil arbeide med utleie og forhandlinger av nye kontrakter, holde innsalgmøter og foreta visninger, samt ha løpende kontakt med eksisterende leietakere. Du er god til å identifisere og finne de rette leietagere og benytter deg gjerne av ditt nettverk. Du vil få bidra i den strategiske utviklingen av selskapet og arbeide tett med kjekke kolleger i et sammensveiset og positivt team.

Vår ambisjon er å utvikle bygg og områder som begeistrer. Kronstadparken er et veletablert, populært og unikt konsept i Bergen med høy trivselsfaktor. Her legger vi til rette for en god arbeidshverdag og godt naboskap. Vårt motto er at det skal være kjekt å komme på jobb, selv på mandager, derav slagordet; Thank God it’s Monday!

Sentrale arbeidsoppgaver:
• Markedsføring og utleie av våre attraktive eiendommer
• Visninger og innsalgsmøter
• Reforhandling og oppfølging av eksisterende leietakere
• Holde deg oppdatert på utleiemarkedet

Kvalifikasjoner:
• Høyskole/universitetsutdannelse innen markedsføring, jus, økonomi eller eiendom
• Grunnleggende god økonomisk og kommersiell forståelse
• Erfaring fra eiendomsbransjen er en klar fordel
• God på oppsøkende salg og kunderelasjon
• Erfaring med forhandlinger og kontraktsarbeid

Om oss:
Vi tilbyr en spennende og variert stilling i en solid bergensbedrift med engasjerte medarbeidere. Vi lover deg et positivt, stabilt og inkluderende arbeidsmiljø med flat struktur, korte beslutningsveier og gode utviklingsmuligheter. Hos oss skal det være godt å komme på jobb. Vi mener selv at vi har vi har byens triveligste kontor hvor du blant annet vil du få gleden av å nyte byens beste lunsj!

For ytterligere informasjon eller en uforpliktende prat kan du kontakte vår rådgiver Janne Mosaker, mob.: 416 07 787.

Søk via finn.no https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=335728423.

Vi ser frem til å høre fra deg.