In Besatt

Interesse for innovasjon og nyskaping?  

TenkLabs er et softwareselskap som utvikler ny og innovativ teknologi for 3D-modellering. Vi har mange spennende planer for 2019, og nå søker vi noen som vil være med på å bygge et selskap fra tidlig fase. TenkLabs kan tilby en unik sjanse til å være med på å utvikle noe stort.

Du blir en viktig bidragsyter til selskapets videre vekst og vil få muligheten til å forme din egen hverdag.

Arbeidsoppgaver:

  • Deltakelse på messer og arrangementer
  • Følge opp kunder og andre interessenter
  • Identifisere og vurdere nye muligheter
  • Kontroll og oppfølging av daglig drift
  • Utvikle og følge opp bedriftens organisatoriske fremgang
  • Økonomistyring og budsjetter
  • Være med å sikre at strategiske mål blir nådd

Kandidaten vi ser etter er strukturert og evner å treffe beslutninger. Vi ser for oss at du er nysgjerrig, fremoverlent, energisk og kan takle uforutsigbarhet.

Vi ønsker at du har god kjennskap til organisatoriske og innovative prosesser, og at du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig. Du har gjerne kompetanse og erfaring innen markedsføring og er forretningsorientert.

Hos oss får du kolleger som vil du skal trives og lykkes i jobben din. Du vil få en variert arbeidsdag med store påvirkningsmuligheter og en lønn du kan leve godt med. Hos oss vil du oppleve høy effektivitet, humor og god takhøyde.

Ta gjerne kontakt med Mosaker Rekruttering ved Janne Mosaker på tlf. 416 07 787 for mer informasjon.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: 18.02.2019

TenkLabs er et softwareselskap som utvikler ny og innovativ teknologi for 3D-modellering, der vi lager komplekse systemer fra bunnen opp. Med vårt nåværende prosjekt, Kodon, vil vi endre måten man modellerer på ved å flytte arbeidet fra den tradisjonelle desktopen til å tegne i VR. Vi er et gründerselskap med store planer for 2019. Vi er fullt støttet av Innovasjon Norge og har en partneravtale med broadcasting-giganten Vizrt for salg av våre produkter til deres kunder.