In Besatt

Vil du være med å videreutvikle Kronstadparken og skape byens beste kundeopplevelser for våre leietakere?

Vår ambisjon er å utvikle bygg og områder som begeistrer. I Kronstadparken ønsker vi å legge til rette for godt samhold og naboskap for alle dem som jobber her. Ved å tilby attraktive fellesfasiliteter og knytte området tett sammen, er vårt fokus å skape høy trivsel og gi rom for kunnskapsdeling og nye forretningsmuligheter.

Vi ser nå etter en ny medarbeider som skal arbeide med å skape liv i Kronstadparken og sørge for at våre leietakere blir ivaretatt på en best mulig måte. Som vår nabolagsvert blir du synlig og tilgjengelig, både på kontoret og ute i feltet.

Om deg:

Vi ser etter deg som er initiativrik, nyskapende og serviceinnstilt. Du liker å planlegge og gjennomføre spennende aktiviteter, trives med høyt tempo og en variert arbeidshverdag. Er du i tillegg opptatt av god historiefortelling og elsker digital kommunikasjon og sosiale medier, tror vi dette er stillingen for deg!

Du må ha gode samarbeidsevner og være en handlekraftig nettverksbygger. Vi ser for oss at du har relevant utdannelse og arbeidserfaring, gjerne fra hotell- og reiseliv, markedsføring eller kommunikasjon.

Dette er en nyopprettet stilling og du vil arbeide tett med vårt markedsteam, driftsteam og våre samarbeidspartnere, blant annet Søtt+Salt som drifter våre husrestauranter.

Du vil få ansvar for vår årlige leietakerundersøkelse og gjennomføring av oppfølgingssamtaler med våre leietakere. Noe administrativt arbeid inngår også i stillingen og du vil få ansvar for våre felles møteromssenter. En viktig del av jobben blir å produsere innhold til våre digitale flater (sosiale medier, nettsider og digitale skjermer). Sammen med våre samarbeidspartnere lager du arrangementer som skaper trivsel og liv og røre i Kronstadparken. Alt som skjer, synliggjør du gjennom våre sosiale medier.

Om oss:

Vi lover deg et positivt, stabilt og inkluderende arbeidsmiljø og en variert, kreativ og spennende stilling med gode utviklingsmuligheter, både faglig og personlig. Hos oss skal det være godt å komme på jobb. Vi mener selv at vi har vi har byens triveligste kontor hvor du blant annet vil du få gleden av å nyte byens beste jobblunch!

Vi ser frem til å høre fra deg.

Om arbeidsgiveren
Bara Eiendom er et litt annerledes eiendomsselskap som brenner for byutvikling! Vår ambisjon er å skape bygg og steder som begeistrer, til glede for både leietakere, nærmiljøet og byen for øvrig. Selskapet har en over 100 år lang og unik historie, preget av kremmerånd, mot og kreativitet. Våre prosjekter skal bidra til en positiv og bærekraftig byutvikling, for nåtiden og for fremtidige generasjoner. Kronstadparken er et av Bergens største byutviklingsprosjekter. Her legges det til rette for ca. 4 000 arbeidsplasser, boliger, butikker og bevertning i det som vil bli en urban og pulserende bydel.