In Besatt

Vi søker nå en engasjert og fremoverlent kollega til vårt driftsteam i Kronstadparken.

Hos oss vil du få driftsansvar for Buen, vårt nyeste bygg i Kronstadparken. Bygget er av høy kvalitet og er til nå det største kontorbygget i Kronstadparken.

Bara Eiendom har høyt fokus på moderne drift og forvaltning med bruk av ny teknologi for å effektivisere eiendomsdriften og redusere vedlikeholds- og energikostnader. Sammen med dine kompetente kolleger skal du finne de smarte løsningene og bidra til å ta driftsavdelingen inn i en ny tid.

Om deg:

Vi ser etter deg som ønsker å bidra til kontinuerlig forbedring og utvikling. Du har teknisk fagskole og relevant erfaring fra bygg- og anleggsbransjen og har interesse for drift og vedlikehold. Du liker å bruke digitale arbeidsverktøy, er nytenkende og løsningsorientert. Som person er du en ansvarsfull lagspiller med godt humør, er fleksibel og serviceinnstilt. Du trives med et bredt spekter av arbeidsoppgaver og evner å ha mange baller i luften samtidig. Du vil få ansvar for drift og vedlikehold av Buen og andre fremtidige bygg og være i daglig kontakt med våre leietakere for å hjelpe dem med stort og smått. Stillingen rapporterer til Driftssjef.

Om oss:

Vi lover deg et positivt, stabilt og inkluderende arbeidsmiljø og en utfordrende og variert arbeidsdag med gode utviklingsmuligheter, både faglig og personlig. Hos oss skal det være godt å komme på jobb. Vi mener selv at vi har vi har byens triveligste kontor hvor du blant annet vil du få gleden av å nyte byens beste jobblunch!

Vi ser frem til å høre fra deg.

Om arbeidsgiveren
Bara Eiendom er et litt annerledes eiendomsselskap som brenner for byutvikling! Vår ambisjon er å skape bygg og steder som begeistrer, til glede for både leietakere, nærmiljøet og byen for øvrig. Selskapet har en over 100 år lang og unik historie preget av kremmerånd, mot og kreativitet. Våre prosjekter skal bidra til en positiv og bærekraftig byutvikling, for nåtiden og for fremtidige generasjoner. Kronstadparken er et av Bergens største byutviklingsprosjekter. Her legges det til rette for ca. 4 000 arbeidsplasser, boliger, butikker og bevertning i det som vil bli en urban og pulserende bydel.