In Besatt

VB Tekniske er i vekst og har behov for en Prosjektingeniør VVS. Vi ser etter deg som har et sterkt ønske om å bidra med å utvikle deres fagmiljø med fokus på høy kvalitet og gode resultater.

VB Tekniske AS er et selvstendig rådgivende selskap som leverer sine tjenester både til VB-medlemsbedrifter og andre aktører i VVS-bransjen i hele landet. Selskapet har en klar målsetning om å være morgendagens leverandør av ingeniørtjenester til VVS-bransjen. Det tilbys et spennende miljø med hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Oslo og Førde. Videre er det etablert prosjektkontor på Jessheim. I dag har VB Tekniske 11 ansatte og har ambisjoner om å vokse videre på de ulike lokasjonene. Selskapet holder til i nye og flotte lokaler i Eidsvåg som ligger like utenfor Bergen sentrum.

Om deg:
Du er utdannet ingeniør med minimum 3 års relevant erfaring, gjerne fra rådgivende virksomhet, eventuelt entreprenør. Du har erfaring innen prosjektering av VVS-anlegg og trives med planlegging, prosjektering og oppfølging av VVS-oppdrag. Du er ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser. Du har godt humør, er initiativrik og utadvendt. Du behersker norsk skriftlig og muntlig.

Hva kan vi tilby deg?
Du vil arbeide i en ekspanderende bedrift som gir faglige utfordringer og deltagelse i spennende prosjekter. VB Tekniske har stort fokus på kompetanseheving og tilbyr kurs og videreutdannelse til sine ansatte. Gode utviklingsmuligheter for rette vedkommende. Et uformelt og godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger. Fleksibel arbeidstid som legger til rette for en sunn balanse mellom jobb og fritid. Gode lønns- og ansettelsesbetingelser.

Du er velkommen til å ta kontakt med rådgiver Janne Mosaker på telefon 416 07 787 for nærmere informasjon eller send e-post til janne@mosaker.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.