Vil du spille en viktig rolle i prestisjefylte og samfunnsnyttige prosjekter?

STEMA Region Vest har ambisjoner om å være med på store fremtidige prosjekter og for å få til dette, trenger vi flere prosjektledere og byggeledere med på laget.

Vi styrker staben og ser etter nye kolleger som ønsker å bidra til videre utvikling av STEMA Region Vest. Du blir en del av et fellesskap med høy kompetanse og engasjement.

Innenfor bygg-/anleggssektoren har vi rammeavtaler med de fleste store aktørene som Statsbygg, DNB Næringseiendom, Entra ASA, Forsvarsbygg, Bane NOR, Bybanen Bergen, Avinor og Sykehusinnkjøp.

Hvem er du?

Du er faglig sterk og offensiv, god på samspill og bygger tillit. Du kommuniserer godt, både muntlig og skriftlig. Du arbeider systematisk, har evnen til å lytte og søke gode løsninger.

Du har

• Master/Bachelor innen bygg/anlegg

• noen års erfaring fra prosjekt-/ prosjekterings-/ byggeledelse fra rådgiver, byggherre og/eller entreprenør

• god erfaring med kontraktsoppfølging, risikostyring, fremdriftsplanlegging og prosjektstyring

• inngående kompetanse i prosesser for prosjektgjennomføring

Hos oss får du utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter. Du vil jobbe i et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø med motiverte og dyktige kolleger. Vi har egne faggrupper innen de fleste disipliner som en arena for erfaringsutveksling og kompetanseheving.

Interessert i å vite mer? Ta kontakt med Mosaker Rekruttering ved Janne Mosaker på tlf. 416 07 787.

Søknader behandles fortløpende. Alle søknader behandles konfidensielt.

STEMA Rådgivning AS er en av de ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Våre medarbeidere jobber i team som representanter for private og offentlige byggherrer. Hovedkontoret er i Oslo, med avdelingskontorer i Nannestad, Hamar, Bergen, Trondheim og Tana. For tiden bidrar vi i prosjekter som bl.a. nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, Oslo Universitetssykehus, Universitet i Oslo, Helseklyngen og EnTek-bygget for Universitet i Bergen, skoler, kultur- og næringsbygg over hele landet. STEMA Rådgivning er sertifisert som Miljøfyrtårn.